fbpx

Träningspuls får nya ägare – Stjärnkliniken!

Träningspuls får nya ägare – Stjärnkliniken!

Stjärnkliniken drivs med ett stort hjärta och med fokus på hög kvalitet. De har sedan år 2008 byggt sin framgång på multidisciplinära team av specialister som alltid arbetar för kundens bästa. Norrköpingsföretaget har huvudsakligen vuxit organiskt och finns i 10 städer med 13 kliniker. Sedan tidigare har Stjärnkliniken fyra kliniker på Östermalm, Södermalm, Stockholm City och i Solna. Deras mål och vision är att skapa ett friskare Sverige. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer www.stjarnkliniken.com.

Hela Träningspuls team stannar kvar och vi fortsätter att jobba och driva verksamheten som vi gör idag utan större förändringar. Stjärnkliniken kommer utöka teamet med fler terapeuter så utbudet av behandlingar blir ännu större för dig som kund. Utifrån Stjärnklinikens plattform kommer vi att skapa något riktigt bra tillsammans och vi på Träningspuls ser mycket positivt på framtiden.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Kontakta mig, Anna Gaul på tel 070-7265508 eller anna@traningspuls.se

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: