fbpx

BEHANDLINGAR

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling används framgångsrikt på svårbehandlade och långvariga muskel- och senbesvär. En kraftig retning  av vävnaden gör att kroppen svarar med en ökad lokal blodcirkulation och ökad ämnesomsättning som underlättar och snabbar på läkningen. Vi triggar igång kroppens egna läkeprocesser. På köpet få vi oftast en direkt smärtlindring.

Förväntat behandlingsresultat
Stötvågsbehandling är en vetenskapligt utvärderad och beprövad behandlingsmetod som ger bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler. Den forskning som är gjord idag visar på mycket goda resultat (65-95 % förbättring), vid behandling av långdragna muskel/senbesvär som plantarfasciit/hälsporre, hälseneinflammation, tennisarmbåge eller kalkaxel.

Pris stötvågsbehandling

Pris 30 min: Medlem 600 kr / ordinarie 650 kr

Vår stötvågsbehandlare:

Du vet väl om att du kan boka behandlingar online, och se inspelade pass för träning hemma?

mats_traningspuls

Mats Stjernholm

Titel: Leg. Kiropraktor
Yrkeserfarenhet: 17 år
Övriga utbildningar: Akupunktur för smärtlindring, certifierad av Storz Medical för stötvåg, ReSet, Kinesiology Taping, medlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Jag arbetar som kiropraktor på Träningspuls där jag varit verksam sedan 2007. Jag är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Jag är mycket intresserad av träning samt hälsa och ser tydligt träningens goda effekter. Som kiropraktor kan jag förutom att behandla dina besvär från rörelseapparaten även hjälpa dig med att ge kunskap om hur kroppen fungerar och vägleda i olika träningsformer inom aktiv rehab.

Du – kom ihåg att bra vanor är lika beroendeframkallande som dåliga, men de bygger upp ditt liv istället för att riva ner det.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: