fbpx

Träna online med oss hela sommaren!

EN Möjlighet till en bättre sommar

ANPASSAD TRÄNING

Vi erbjuder olika pass så att du kan uppnå just dina träningsmål. Det krävs redskap alla kan hitta hemma.

TIDER

Hitta tider i vårt schema och välj det som passar bäst för dig. Alla våra pass pågår i 45 minuter.

GRUPPTRÄNING

Att träna tillsammans i grupp är roligt och ger inspiration och motivation som ökar din prestation.

Under sommaren erbjuder vi dig att utöka din träningsförmåga och lära dig nya övningar SOM Du kan utföra när träningslyckan slår till.

fram till vecka 35 har vi tre pass i veckan, perfekt för att hålla i form under dem tiderna när gymmet inte står en närmst. 


SOMMAR ERBJUDANDET

Framöver erbjuder vi 20+ pass i veckan som kommer ingå i erbjudandet. 199KR/månaden för att få tillgång till dem upplyftande passen. 

Du har även möjlighet att få tillgång till alla pass 3 månader framöver för 597SEK.

Innan passet får du en länk till din mail med en inbjudan. Klicka på länken strax innan passet ska börja och sen är det bara att köra. Vi använder Zoom men du behöver inte ha Zoom installerat för att det ska fungera.

Din kamera och mikrofon är automatiskt avstängda när du loggar in. De flesta väljer att köra passet utan kameran på.

Vi ser fram emot att ses online!

TRÄNINGSPASS

Alla våra träningspass pågår i 45 minuter, på gruppträningsschemat ser du vilka redskap som behövs till respektive pass. Har du inte vikter hemma så fungerar till exempel fyllda PET-flaskor alldeles utmärkt.

Styrka&Puls: Ett roligt och enkelt pass som innehåller både styrka och kondition. Deltar du online behöver du hantlar eller annan typ av vikt samt matta.

Core&Butt: Ett tufft, roligt och medryckande pass med fokus på mage, rygg och rumpa. Deltar du online behöver du ett miniband (litet gummiband), ett par hantlar eller annan vikt samt matta.

FredagsFys: Vi avslutar veckan med ett varierande pass som innefattar både styrke- och konditionsövningar. FredagsFys före Fredagsmys! Deltar du online behöver du hantlar samt en matta.

 

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: