fbpx

Personlig träning

Personlig träning

Vi på Träningspuls erbjuder Personlig träning. En personlig tränares främsta uppgift är att vägleda till en säker och effektiv träning som hjälper dig att nå dina mål. Tränaren fungerar också som en coach och inspiratör. Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du tränar på motions- eller elitnivå. En personlig tränare kan hjälpa dig både med att komma igång som att komma vidare i din träning, exempelvis vägleda, stödja och motivera eller rent av hjälpa dig att hitta nya vägar i ditt befintliga träningsupplägg.

Priser och paket

Ger dig tid till en hel träningssession med uppvärmning och stretch på slutet eller en längre tid med din PT och träningssessionen. PT60 ger dig och din tränare mer tid tillsammans som gör det lättare för din tränare att se till din kapacitet och vad just du behöver. Vi rekommenderar PT60 för alla men speciellt för dig som är nybörjare eller inte har provat personlig träning förut. Detta för att ge dig all den tid och coachning du behöver för att nå dina mål. 

PT60 per gång: Medlem 690 kr / ordinarie 760 kr
PT60 10 ggr: Medlem 6 300 kr / ordinarie 6 900 kr
PT60 20 ggr: Medlem 11 200 kr / ordinarie 12 600 kr 

Ett mellanting mellan vår mest populära PT-form, PT60 och den kortare varianten PT30. Passar bra för dig som känner dig bekväm med att sköta uppvärmning och eventuell avslutande stretch på egen hand och enbart fokusera på träningssessionen tillsammans med din personliga tränare. 

PT45 per gång: Medlem 57kr / ordinarie 630 kr
PT45 10 ggr: Medlem 5 200 kr / ordinarie 5 700 kr
PT45 20 ggr: Medlem  9 200 kr / ordinarie 10 200 kr  

Passar bra för dig som har ett pressat tidsschema eller för dig som vill finslipa på tekniken inom vissa områden eller fokusera på vissa delar av din träning. Du kanske helt enkelt vill ha en träningsboost med inspiration och utveckling till din egen träning genom kortare träningspass. PT30 kan också passa bra som ett provtillfälle med personlig träning för dig som är nyfiken och vill testa på hur det känns.

PT30 per gång: Medlem 440 kr / ordinarie 490 kr
PT30 10 ggr: Medlem 4 200 kr / ordinarie 4 400 kr
PT30 20 ggr: Medlem 7 600 kr / ordinarie 8 100 kr

Det kan vara extra kul och utmanande att ha en träningskompis med sig där ni pushar varandra under träningspasset och kanske även till annan träning. Att träna tillsammans med någon ökar sannolikheten för att träningen verkligen blir av samt att köra tillsammans med en PT får ni det ni behöver för en säker och effektiv träning. Med duo- eller trioträning blir även den ekonomiska biten ett plus i kanten när ni delar på kostnaden.

PT-duo per gång: 750 kr 
PT-duo 10 ggr: 6 800 kr 
PT-duo 20 ggr: 12 000 kr

PT-trio per gång 1050 kr
PT-trio 10 ggr: 9000 kr
PT-trio 20 ggr: 15000 kr

Våra personliga tränare

rickard_traningspuls

Rickard Mayer

Min uppgift som PT är att coacha fram det bästa ur dig och se helheten. Detta gör vi genom tydliga enkla ramar utifrån dina förutsättningar, mål och syften med din träning.Att träna med mig ska vara en utmaning, stimulerande och roligt! På Träningspuls ser du mig arbeta som personlig tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör och i receptionen. Jag har ett förflutet inom lagidrott och dans.
louise_traningspuls

Louise Rydstedt

Jag är utbildad och licensierad personlig tränare, kostrådgivare samt hälsoinformatör via The Academy. På Träningspuls arbetar jag som personlig tränare, mammamage tränare samt kostrådgivare. Till mig vänder du dig om du vill komma igång med träning i allmänhet, komma tillbaka efter graviditet och förlossning eller kanske se över dina kostvanor. Min stora passion och nyfikenhet för fysisk aktivitet och bra kosthållning är min drivkraft till att hålla mig uppdaterad och vidareutbildar mig kontinuerligt. Mina ledord är engagemang, kunskap och viljan att förmedla detta vidare till dig! Jag har egen träningsbakgrund från innebandy, gruppträning, styrketräning samt crossfit.

Du vet väl om att du kan boka träningar, livestreamade pass och behandlingar online?

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: