fbpx

Om Träningspuls

Vi på Träningspuls arbetar med att inspirera och motivera dig till bättre hälsa. Vi är ett team bestående av personliga hälsocoacher, träningsinstruktörer, massörer, naprapater och kiropraktorer. Eftersom vi alla är specialiserade inom våra områden kan vi tillsammans ge dig så mycket mer än vad du får på ett vanligt gym. Vi vill att du ska må bra både fysiskt och mentalt. Hos oss kan du träna individuellt eller i grupp, tillsammans med en personlig tränare eller kanske med din kollega. Vår metodik bygger på att låta dig bestämma riktlinjerna och utifrån dessa hjälper vi mer än gärna till. Vårt mål är att vägen dit ska vara så enkel och lustfylld som möjligt för dig.

anna_traningspuls

Anna Gaul

Jag började på Träningspuls 2008 och är sen januari 2015 ägare av bolaget. Till mig kan du vända dig med alla frågor som rör Träningspuls. Hälsa och välmående är en stor del av mitt liv och jag älskar att få inspirera och coacha andra till att hitta det som förgyller just deras liv.

rickard_traningspuls

Rickard Mayer

Titel: Diplomerad massage terapeut, Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage.

På Träningspuls ser du mig arbeta som personling tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör samt receptionsansvarig. I massagebehandlingarna jobbar jag även med laserterapi. Utöver massage är träning och idrott något som ligger mig varmt om hjärtat.

Min uppgift som PT är att coacha fram det bästa ur dig och se helheten. Detta gör vi genom tydliga enkla ramar utifrån dina förutsättningar, mål och syften med din träning. Att träna med mig ska vara en utmaning, stimulerande och roligt! På Träningspuls ser du mig arbeta som personlig tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör och i receptionen. Jag har ett förflutet inom lagidrott och dans.

louise_traningspuls

Louise Rydstedt

Jag är utbildad och licensierad personlig tränare, kostrådgivare samt hälsoinformatör via The Academy. På Träningspuls arbetar jag som personlig tränare, mammamage tränare samt kostrådgivare. Till mig vänder du dig om du vill komma igång med träning i allmänhet, komma tillbaka efter graviditet och förlossning eller kanske se över dina kostvanor. Min stora passion och nyfikenhet för fysisk aktivitet och bra kosthållning är min drivkraft till att hålla mig uppdaterad och vidareutbildar mig kontinuerligt. Mina ledord är engagemang, kunskap och viljan att förmedla detta vidare till dig! Jag har egen träningsbakgrund från innebandy, gruppträning, styrketräning samt crossfit.

ingrid_traningspuls

Ingrid Paulsson

Titel: Cert. Massör och Dipl. Zonterapeut
Yrkeserfarenhet: Massage 10 år, Zonterapi 5 år
Övriga utbildningar: Ekologisk ansiktsbehandling

Jag arbetar med svensk klassisk massage samt muskeltöjningar vid behov. Zonterapi är en behandlingsform som handlar om att stimulera kroppens organ till läkning. Genom tryck under fötterna påverkas kroppen reflexologiskt. Både massage och zonterapi har en väldigt avslappnande effekt på kropp och själ.

Nu erbjuder jag också avkopplande ansiktsbehandling med ekologiska produkter. I den ingår en ansiktsrengöring med peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage, nacke och axelmassage samt överarmsmassage.

marie_traningspuls

Marie Segelström

Jag jobbar som hälsocoach, föreläsare, utbildare inom ledarskap och kommunikation samt yogalärare på Träningspuls. Min upplevelse är att vi finner balans när vi tar hand om vårt fysiska, mentala och själsliga välmående. Jag har ett förflutet inom elitidrotten och har erfarenhet av att kombinera det fysiska med det mentala.
sophie_traningspuls

Sophie Pergament

Jag jobbar som Personlig tränare på Träningspuls sedan augusti 2011. Utöver mitt jobb som PT är jag också utbildad och verksam idrottslärare. Som Personlig tränare är jag målmedveten och jobbar efter kundens mål. Med mig som personlig tränare får du alltid jobba med nya övningar. Varierad träning är den bästa träningen!
mats_traningspuls

Mats Stjernholm

Titel: Leg. Kiropraktor
Yrkeserfarenhet: 17 år
Övriga utbildningar: Akupunktur för smärtlindring, certifierad av Storz Medical för stötvåg, ReSet, Kinesiology Taping, medlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Jag arbetar som kiropraktor på Träningspuls där jag varit verksam sedan 2007. Jag är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Jag är mycket intresserad av träning samt hälsa och ser tydligt träningens goda effekter. Som kiropraktor kan jag förutom att behandla dina besvär från rörelseapparaten även hjälpa dig med att ge kunskap om hur kroppen fungerar och vägleda i olika träningsformer inom aktiv rehab.

Du – kom ihåg att bra vanor är lika beroendeframkallande som dåliga, men de bygger upp ditt liv istället för att riva ner det.

ulrika_traningspuls

Ulrika Norrby

Titel: Dipl. Massageterapeut, Medicinskt Kursforum
Cert. Massör, Branschrådet Svensk Massage
Yrkeserfarenhet: Inom friskvård 3 år
Övriga utbildningar: Friskvårdskonsulent, instruktör inom funktionell samt pulsbaserad träning och stavgång.

Jag är terapeut inom svensk klassisk massage och behandlar utifrån vad du behöver, avslappnande och välgörande eller behandlande av specifika problemområden. Tekniker som jag tar hjälp av är rörelsetester och terapeutisk stretching och jag ger dig gärna råd och övningar i styrka och egenstretch. Mitt mål med behandlingen är att kunna mildra besvär och öka förståelsen för vad som händer i kroppen när problem uppstår, exempelvis i arbete eller idrott.
johanna_traningspuls

Johanna Järlund

Titel: Leg. Naprapat

Jag arbetar som legitimerad naprapat sedan 2005 på Hedman Naprapater. Vi samarbetar sedan 2016 med Träningspuls och jag kommer variera min tid mellan vår klinik i Solna och här i World Trade Center. Som naprapat hjälper jag dig med exempelvis nackvärk, ländryggssmärta, tennisarmbåge samt andra besvär från rörelseapparaten. Jag arbetar med behandlingstekniker såsom massage, stretching, manipulation/ ledbehandling och akupunktur.
kalle_traningspuls

Kalle Ramsell

Titel: Leg. Naprapat

Jag har sedan 2017 arbetat som Naprapat på Hedman Naprapater. Till mig kan du komma med allt ifrån rygg- och nacksmärta till mer idrottsrelaterade skador eller besvär. Efter en grundlig undersökning fokuserar jag på att hitta orsaken till dina problem och anpassar min behandling där efter. Jag ger dig mer än gärna tips på vad du kan göra själv för att minska risken för återkommande besvär eller för att öka din prestation i din idrott eller vardag. En behandling kan innehålla ledjusteringar, muskelbehandling, dry needling eller stötvågsbehandling. När jag inte är på kliniken så spelar jag fotboll i Sollentuna FK div.1 och när det finns lite tid över så försöker jag även hinna med en golfrunda här och där.
miriam_traningspuls

Miriam Walden

Titel: KBT-terapeut, psykoterapeut

Till mig är du välkommen om du behöver fördjupat stöd i frågor som rör stress, ångest, sömnproblem, nedstämdhet, relationssvårigheter eller livspusslet i stort. Jag är utbildad KBT-terapeut, grundutbildad psykoterapeut vid Centrum för Kognitiv psykoterapi Sörmland. I botten är jag Beteendevetare. Jag har lång erfarenhet av psykosocialt arbete, samtal och även erfarenhet från arbete i psykiatrin.
annie_traningspuls

Annie Andersson

Titel: Cert. & Dipl. Massageterapeut, idrottsmassör, personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach.
Yrkeserfarenhet: Jobbat med hälsa och friskvård sedan 15 år tillbaka.
Övriga utbildningar: Streching/triggerpunkter, idrottsmedicin/idrottsmassage – skador och behandling, rörelseanalyser, handakupunktur, energimassage, hälso och livstilsrådgivning.

Jag har jobbat med massage och hälsa sedan 2002.

Ända sedan ung ålder har jag hållit på med idrott av olika slag. Bland annat fotboll, innebandy samt motorcross. Jag har varit med i olika löpar/cykel och triathlontävlingar.

Nuförtiden så varierar jag träningen med aktiviteter såsom löpning, styrketräning, tennis, boxning och mountainbike. Att vistas mycket i naturen ger mig mental återhämtning. Vintertid försöker jag att åka så mycket längdskidor som möjligt.

Jag tycker att det är viktigt att tänka på helheten; träning – kost – återhämtning/vila och den mentala biten, allt hänger ihop.

“Det som jag uppskattar mest i mitt jobb, är att se människors vilja till förändring. När de väl bestämt sig finns jag med som ett stöd, motiverar och engagerar dem till en sundare livsstil, både fysiskt och mentalt. Det finns nog inget mer tillfredsställande än att få hjälpa andra att må bättre”.

helen_traningspuls

Helen Odenäng

Titel: Cert. Massör/massageterapeut, idrottsmassör, Lic. Personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och livsstilsrådgivare.
Yrkeserfarenhet: Sedan 2002
Övriga utbildningar: Handakupunktur, hälsocoach, triggerpunktsbehandling, idrottsmedicin, energimassage, hälsoanalyser och screening och skador med rörelseanalys.

Till mig är du välkommen om du vill lösa upp dina spänningar, stela muskler, skador eller bara få en stunds avkoppling. Jag arbetar med svensk klassisk massage och idrottsmassage som är en djupgående behandlingsform. Jag ser ett helhetstänk för varje klient, med behandling, träning, kost och återhämtning. Att se att allt hänger ihop. Att förstå samspelet, det är viktigt. Jag jobbar avslappnande, behandlande och rehabiliterande. Vid behov går vi igenom stretchövningar och träningsövningar. Min drivkraft är att få mina klienter att må bra och få ett hälsosamt tänk. 

Utöver massage så jobbar jag även med Personlig träning, handakupunktur, kostrådgivning, hälsocoachning, löpcoachning och gör hälsotester.

Nu tränar jag allt från löpning, styrketräning, boxning, tennis, cyklar och mycket annat. Har tävlat och tränat olika sporter hela livet, som motorcross, friidrott, bollsporter och löpning. 

Min drivkraft är att är se människor vilja förändra sin hälsa på ett sunt hälsosamt sätt och att få vara med på deras resa. Att finnas med som ett stöd och coach, och hitta rätt verktyg mot målet.

helene-svardstal

Helene Svärdstål

Titel: Lic.Lymfolog, Dipl.massör, AccessBars Facilitator
Yrkeserfarenhet: Massage 6 år, Energibehandlingar ca 10 år
Övriga utbildningar: Koppning, Access Bars, Öronljus, Reiki, Qigonglärare healing, Diplomerad Bioenergiterapeut.

Som Lymfolog ger jag lymfmassage och framför allt, söker orsaken till varför du har problem med lymfsystemet. Det kan bero på många olika faktorer – problem med tarmar eller lever, stress, dålig sömn, kostvanor mm.

Jag har arbetat som massör dels på klinik och hos klinikens kunder och på olika SPA – anläggningar samt i egen regi. Där har jag även gjort energibehandlingar med syfte att lösa upp blockeringar för att ge mer energi, dämpa och förebygga stressrelaterade problem.

Du kan även få kombinerad behandling – energi & massage. Kunder med problem med att slappna på grund av exempelvis ADHD, utbrändhet eller stress har fått väldigt bra resultat av denna kombination.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: