fbpx

BEHANDLINGAR

Naprapati

Naprapati

Behandlingen hos en naprapat syftar till att minska smärta och återställa kroppens naturliga funktion och rörlighet både i muskler och leder samt hjälpa dig att själv förebygga framtida besvär. En naprapat arbetar främst med händerna och jobbar med manipulering och mobilisering i kombination med mjukdelsbehandling som massage och triggerpunktspressur.

Priser naprapati

Nybesök och återbesök
Medlem 650 kr / Ordinarie 710 kr
Pensionär/Student: 590 kr

Nybesök och återbesök 40 min. Vid uteblivet besök debiteras fullt pris. Vid avbokning eller ombokning senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras 350 kr.

Du vet väl om att du kan boka behandlingar online, och se inspelade pass för träning hemma?

johanna_traningspuls

Johanna Järlund

Titel: Leg. Naprapat

Jag arbetar som legitimerad naprapat sedan 2005 på Hedman Naprapater. Vi samarbetar sedan 2016 med Träningspuls och jag kommer variera min tid mellan vår klinik i Solna och här i World Trade Center. Som naprapat hjälper jag dig med exempelvis nackvärk, ländryggssmärta, tennisarmbåge samt andra besvär från rörelseapparaten. Jag arbetar med behandlingstekniker såsom massage, stretching, manipulation/ ledbehandling och akupunktur.
kalle_traningspuls

Kalle Ramsell

Titel: Leg. Naprapat

Jag har sedan 2017 arbetat som Naprapat på Hedman Naprapater. Till mig kan du komma med allt ifrån rygg- och nacksmärta till mer idrottsrelaterade skador eller besvär. Efter en grundlig undersökning fokuserar jag på att hitta orsaken till dina problem och anpassar min behandling där efter. Jag ger dig mer än gärna tips på vad du kan göra själv för att minska risken för återkommande besvär eller för att öka din prestation i din idrott eller vardag. En behandling kan innehålla ledjusteringar, muskelbehandling, dry needling eller stötvågsbehandling. När jag inte är på kliniken så spelar jag fotboll i Sollentuna FK div.1 och när det finns lite tid över så försöker jag även hinna med en golfrunda här och där.
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: