fbpx

BEHANDLINGAR

Massage

Massage

Massörer arbetar med olika massagetekniker och muskeltöjningar med målet att mjuka upp dina muskler genom ökad blodcirkulation. Massage verkar avslappnande och har visat sig ge många hälsosamma effekter på både kropp och själ.

Pris 30 min

Medlem: 370 kr Ordinarie: 420 kr
Student/senior: 370 kr

Pris 60 min

Medlem: 660 kr Ordinarie: 720 kr
Student/senior: 620 kr

Pris 90 min

Medlem: 950 kr Ordinarie: 1150 kr

Du vet väl om att du kan boka behandlingar online, och se inspelade pass för träning hemma?

ingrid_traningspuls

Ingrid Paulsson

Titel: Cert. Massör och Dipl. Zonterapeut
Yrkeserfarenhet: Massage 10 år, Zonterapi 5 år
Övriga utbildningar: Ekologisk ansiktsbehandling

Jag arbetar med svensk klassisk massage samt muskeltöjningar vid behov. Zonterapi är en behandlingsform som handlar om att stimulera kroppens organ till läkning. Genom tryck under fötterna påverkas kroppen reflexologiskt. Både massage och zonterapi har en väldigt avslappnande effekt på kropp och själ.

Nu erbjuder jag också avkopplande ansiktsbehandling med ekologiska produkter. I den ingår en ansiktsrengöring med peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage, nacke och axelmassage samt överarmsmassage.

ulrika_traningspuls

Ulrika Norrby

Titel: Dipl. Massageterapeut, Medicinskt Kursforum
Cert. Massör, Branschrådet Svensk Massage
Yrkeserfarenhet: Inom friskvård 3 år
Övriga utbildningar: Friskvårdskonsulent, instruktör inom funktionell samt pulsbaserad träning och stavgång.

Jag är terapeut inom svensk klassisk massage och behandlar utifrån vad du behöver, avslappnande och välgörande eller behandlande av specifika problemområden. Tekniker som jag tar hjälp av är rörelsetester och terapeutisk stretching och jag ger dig gärna råd och övningar i styrka och egenstretch. Mitt mål med behandlingen är att kunna mildra besvär och öka förståelsen för vad som händer i kroppen när problem uppstår, exempelvis i arbete eller idrott.
rickard_traningspuls

Rickard Mayer

Titel: Diplomerad massage terapeut, Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage.

På Träningspuls ser du mig arbeta som personling tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör samt receptionsansvarig. I massagebehandlingarna jobbar jag även med laserterapi. Utöver massage är träning och idrott något som ligger mig varmt om hjärtat.

Min uppgift som PT är att coacha fram det bästa ur dig och se helheten. Detta gör vi genom tydliga enkla ramar utifrån dina förutsättningar, mål och syften med din träning. Att träna med mig ska vara en utmaning, stimulerande och roligt! På Träningspuls ser du mig arbeta som personlig tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör och i receptionen. Jag har ett förflutet inom lagidrott och dans.

annie_traningspuls

Annie Andersson

Titel: Cert. & Dipl. Massageterapeut, idrottsmassör, personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach.
Yrkeserfarenhet: Jobbat med hälsa och friskvård sedan 15 år tillbaka.
Övriga utbildningar: Streching/triggerpunkter, idrottsmedicin/idrottsmassage – skador och behandling, rörelseanalyser, handakupunktur, energimassage, hälso och livstilsrådgivning.

Jag har jobbat med massage och hälsa sedan 2002.

Ända sedan ung ålder har jag hållit på med idrott av olika slag. Bland annat fotboll, innebandy samt motorcross. Jag har varit med i olika löpar/cykel och triathlontävlingar.

Nuförtiden så varierar jag träningen med aktiviteter såsom löpning, styrketräning, tennis, boxning och mountainbike. Att vistas mycket i naturen ger mig mental återhämtning. Vintertid försöker jag att åka så mycket längdskidor som möjligt.

Jag tycker att det är viktigt att tänka på helheten; träning – kost – återhämtning/vila och den mentala biten, allt hänger ihop.

“Det som jag uppskattar mest i mitt jobb, är att se människors vilja till förändring. När de väl bestämt sig finns jag med som ett stöd, motiverar och engagerar dem till en sundare livsstil, både fysiskt och mentalt. Det finns nog inget mer tillfredsställande än att få hjälpa andra att må bättre”.

helen_traningspuls

Helen Odenäng

Titel: Cert. Massör/massageterapeut, idrottsmassör, Lic. Personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och livsstilsrådgivare.
Yrkeserfarenhet: Sedan 2002
Övriga utbildningar: Handakupunktur, hälsocoach, triggerpunktsbehandling, idrottsmedicin, energimassage, hälsoanalyser och screening och skador med rörelseanalys.

Till mig är du välkommen om du vill lösa upp dina spänningar, stela muskler, skador eller bara få en stunds avkoppling. Jag arbetar med svensk klassisk massage och idrottsmassage som är en djupgående behandlingsform. Jag ser ett helhetstänk för varje klient, med behandling, träning, kost och återhämtning. Att se att allt hänger ihop. Att förstå samspelet, det är viktigt. Jag jobbar avslappnande, behandlande och rehabiliterande. Vid behov går vi igenom stretchövningar och träningsövningar. Min drivkraft är att få mina klienter att må bra och få ett hälsosamt tänk. 

Utöver massage så jobbar jag även med Personlig träning, handakupunktur, kostrådgivning, hälsocoachning, löpcoachning och gör hälsotester.

Nu tränar jag allt från löpning, styrketräning, boxning, tennis, cyklar och mycket annat. Har tävlat och tränat olika sporter hela livet, som motorcross, friidrott, bollsporter och löpning. 

Min drivkraft är att är se människor vilja förändra sin hälsa på ett sunt hälsosamt sätt och att få vara med på deras resa. Att finnas med som ett stöd och coach, och hitta rätt verktyg mot målet.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: