fbpx

BEHANDLINGAR

Lymfmassage

Lymfmassage

Lymfsystemet finns i hela kroppen parallellt med alla blodkärl. Det är en viktig del av immunförsvaret och fungerar även som vattenreservoar, reningsverk och avlopp för kroppen.

Allt som hör livet till påverkar ditt lymfsystem. Andning, stress, livsstil, sömn, kostvanor, tarmhälsa och inflammation, leverns förmåga till rening, ev näringsbrister etc.

Ett stagnerat lymfflöde kan ge symptom som exempelvis huvudvärk, svullnader, värk, migrän, magproblem, sömnsvårigheter, fibromyalgi, restless legs, celluliter, åderbråck, celluliter, ofta förkyld, slembildning, bihåleproblem, går inte ner i vikt trots att du gör allt rätt, svullnar vid promenader och träning, hårda kulor under huden (fibroser), lipödem, mm. Lymfmassagen anpassas efter om du upplever några specifika symptom. Det är en behandlande mjuk massage som effektivt hjälper kroppen föra ut slaggprodukter/toxiner och överskottsvätska.

Lymfmassage kan även ges i förebyggande syfte.

Priser 60 min

Medlem: 700 kr / Ordinarie: 750 kr

Priser 75 min

Medlem: 925 kr / Ordinarie: 975 kr

Priser 90 min

Medlem: 1050 kr / Ordinarie: 1100 kr

Pris 110 min (Lymfmassage + konsultation)

Medlem: 1300 kr / Ordinarie: 1350kr

Vår terapeut:

Du vet väl om att du kan boka träningar, livestreamade pass och behandlingar online?

helene-svardstal

Helene Svärdstål

Titel: Lic.Lymfolog, Dipl.massör, AccessBars Facilitator
Yrkeserfarenhet: Massage 6 år, Energibehandlingar ca 10 år
Övriga utbildningar: Koppning, Access Bars, Öronljus, Reiki, Qigonglärare healing, Diplomerad Bioenergiterapeut.

Som Lymfolog ger jag lymfmassage och framför allt, söker orsaken till varför du har problem med lymfsystemet. Det kan bero på många olika faktorer – problem med tarmar eller lever, stress, dålig sömn, kostvanor mm.

Jag har arbetat som massör dels på klinik och hos klinikens kunder och på olika SPA – anläggningar samt i egen regi. Där har jag även gjort energibehandlingar med syfte att lösa upp blockeringar för att ge mer energi, dämpa och förebygga stressrelaterade problem.

Du kan även få kombinerad behandling – energi & massage. Kunder med problem med att slappna på grund av exempelvis ADHD, utbrändhet eller stress har fått väldigt bra resultat av denna kombination.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: