fbpx

BEHANDLINGAR

Laserterapi

Laserterapi

Laserbehandling är en behandlingsform som blir allt mer populär. Den är helt smärtfri, fri från biverkningar och väldigt effektiv. Laserterapins effekter är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande. En laserbehandling tar inte mer än 10-15 minuter där man lyser med lasern på ömma muskler, inflammationer och smärtsamma leder i ca 20-30 sekunder per punkt. Lasern ger energi till de celler som saknar energi men ger ingen verkan på optimalt fungerande celler. Laserterapi är ett mycket bra komplement i den vanliga massagebehandlingen. En djupgående behandlingsform då PL 1500 PRO går 10-12 cm ned i vävnaden. POWERLASER ™ är CE-godkänd för följande indikationer:

Priser 30 min

Medlem: 460kr Ordinarie: 500kr

Priser 60 min

Medlem: 695kr Ordinarie: 750kr

Vår laserterapeut:

Du vet väl om att du kan boka träningar, livestreamade pass och behandlingar online?

rickard_traningspuls

Rickard Mayer

Titel: Diplomerad massage terapeut, Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage.

På Träningspuls ser du mig arbeta som personling tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör samt receptionsansvarig. I massagebehandlingarna jobbar jag även med laserterapi. Utöver massage är träning och idrott något som ligger mig varmt om hjärtat.

Min uppgift som PT är att coacha fram det bästa ur dig och se helheten. Detta gör vi genom tydliga enkla ramar utifrån dina förutsättningar, mål och syften med din träning. Att träna med mig ska vara en utmaning, stimulerande och roligt! På Träningspuls ser du mig arbeta som personlig tränare, massageterapeut, gruppträningsinstruktör och i receptionen. Jag har ett förflutet inom lagidrott och dans.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: