fbpx

BEHANDLINGAR

Kiropraktik

Kiropraktik

Kiropraktik är ett primärvårdgivande yrke med unika principer relaterade till funktion, hälsa och välmående. Verksamhetsområdet omfattar diagnostik, förebyggande åtgärder och behandling av funktionella besvär från rörelseapparaten. Kiropraktik fokuserar på att förbättra funktionen av kroppen och dess relation till nervsystemet och även funktionens roll vad gäller hälsa, kroppshållning och aktiviteter. Vanliga besvär som behandlas är ryggsmärta, axelsmärta, stressrelaterade besvär, knäbesvär, huvudvärk, idrottsskador, hälsporre och tennisarmbåge. Behandlingen sker dels med olika justeringstekniker men även med mjukdelsbehandling. Vår kiropraktor arbetar även med akupunktur och stötvågsbehandling.

Pris kiropraktik 45 min

Medlem 730 kr / Ordinarie 795 kr
Student, senior och militär: 660 kr

Pris akupunktur 30 min

Medlem 400 kr / 450 kr

Vår kiropraktor:

Du vet väl om att du kan boka behandlingar online, och se inspelade pass för träning hemma?

mats_traningspuls

Mats Stjernholm

Titel: Leg. Kiropraktor
Yrkeserfarenhet: 17 år
Övriga utbildningar: Akupunktur för smärtlindring, certifierad av Storz Medical för stötvåg, ReSet, Kinesiology Taping, medlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Jag arbetar som kiropraktor på Träningspuls där jag varit verksam sedan 2007. Jag är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Jag är mycket intresserad av träning samt hälsa och ser tydligt träningens goda effekter. Som kiropraktor kan jag förutom att behandla dina besvär från rörelseapparaten även hjälpa dig med att ge kunskap om hur kroppen fungerar och vägleda i olika träningsformer inom aktiv rehab.

Du – kom ihåg att bra vanor är lika beroendeframkallande som dåliga, men de bygger upp ditt liv istället för att riva ner det.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: