fbpx

BEHANDLINGAR

Käkledsbehandling

Käkledsbehandling

Tecken på besvär med käkleden kan vara att du gnisslar tänder eller spänner käkarna på nätterna, har svårt att öppna/stänga munnen eller tugga på ena sidan, knäppningar när du gapar, eller har långvarig spänningshuvudvärk.
Ofta kommer besvären med käkleden i kombination med nackvärk, eller vice versa.

Behandling av käkledsmuskulaturen förbättrar rörlighet, minskar spänningar och smärtor och kan hjälpa dig få ett smidigare och jämnare bett. Ofta brukar det även ge en effekt på hela kroppens nervsystem. Detta kan visas i ökningen av rörelseomfånget i bl.a. höftleden efter behandlingen.

Pris 30 min

500kr
Behandling av käkledens ytliga muskler

Pris 60 min

800kr
Behandling av käkledens ytliga samt invändiga (i munhålan) muskler, samt nack- och skalpmassage för ökad effekt.

Vår terapeut för käkledsbehandling:

Du vet väl om att du kan boka träningar, livestreamade pass och behandlingar online?

kevin_traningspuls

Kevin Hyvik

Titel: Dipl. Massageterapeut

Terapi är behandlingen av hälsoproblem. Som massageterapeut är mitt mål att hjälpa dig att lindra eller mildra eventuella smärtor eller besvär, samt att hjälpa dig att förstå orsaken till att besvären kan ha uppkommit.

Detta vill jag uppnå genom olika tester, analyser samt genom dialog, för att sedan behandla både orsaksområde och symptomområde med ett flertal olika grepp och tekniker, såsom triggerpunktsbehandling, pin-and-stretch, PIR-töj mfl. Även tips på hemmastretch och egen-övningar ges vid behov.

Till mig kan du komma om du behöver hjälp med ryggskott, trött ländrygg, nackspärr, smärtor mellan skulderbladen eller andra muskulära besvär. Och givetvis är du välkommen om du bara vill ha en stunds avslappning med klassisk svensk massage.
Gnisslar du tänder eller spänner sig käkarna om natten? Har du svårt att tugga eller har ett ojämnt bett? Välkommen att prova en käkledsbehandling, finns som kortare eller längre behandling.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: