fbpx

BEHANDLINGAR

Energibehandlingar

Access Bars

Access Bars är en underbart avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och som kan användas i olika syften, det upplevs av många som en slags energimassage.

Det finns 32 punkter (bars) på huvudet, när dessa berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet.

Denna behandling kan användas vid exempelvis stress, sömnproblem, utbrändhet, värk, ADHD, depression och spänningar mm. Efter behandlingen får du ofta mer energi, kreativitet och glädje. Vi kan även använda verbala processer under sessionen för att skapa förändring i de områden du önskar. Detta är en behaglig och avkopplande behandling där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen tar mellan 60 och 90 minuter.

Access Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka och är ett fantastiskt komplement till fysisk behandling, träning, coaching och andra terapier. Access Bars är utgångspunkten i Access Consciousness. Läs mer på www.accessconsciousness.se

** Går även att kombinera med massage för den ultimata relaxen

Priser 60 min

Medlem: 700 kr / Ordinarie: 750 kr

Priser 75 min

Medlem: 875 kr / Ordinarie: 925 kr

Koppning

Koppningsmassage är väldigt effektiv på spända muskler och bindväv. Gummikoppan skapar ett vakuum och förs med ett lätt lyft över huden. I förtätad bindväv samlas det mer slaggprodukter men genom det vakuum som bildas under koppning så ökar blodgenomströmningen. Det ökar även vätskerörelser och en utrensningsprocess börjar. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter från bindväven. Koppning är även mycket effektivt mot celluliter.

Utöver fördelar för muskler och bindväv så är koppning väldigt avslappnande, matsmältningsorganen aktiveras och peristaltiken i tjocktarmen aktiveras mm.

Det går även att fokusera på specifika problemområden tex stelhet eller problem på hela kroppen

10 min koppning motsvarar ca 30 min massage.

Priser 30 min

Medlem 400 kr / Ordinarie 450 kr

Vår terapeut:

Du vet väl om att du kan boka behandlingar online, och se inspelade pass för träning hemma?

helene-svardstal

Helene Svärdstål

Titel: Lic.Lymfolog, Dipl.massör, AccessBars Facilitator
Yrkeserfarenhet: Massage 6 år, Energibehandlingar ca 10 år
Övriga utbildningar: Koppning, Access Bars, Öronljus, Reiki, Qigonglärare healing, Diplomerad Bioenergiterapeut.

Som Lymfolog ger jag lymfmassage och framför allt, söker orsaken till varför du har problem med lymfsystemet. Det kan bero på många olika faktorer – problem med tarmar eller lever, stress, dålig sömn, kostvanor mm.

Jag har arbetat som massör dels på klinik och hos klinikens kunder och på olika SPA – anläggningar samt i egen regi. Där har jag även gjort energibehandlingar med syfte att lösa upp blockeringar för att ge mer energi, dämpa och förebygga stressrelaterade problem.

Du kan även få kombinerad behandling – energi & massage. Kunder med problem med att slappna på grund av exempelvis ADHD, utbrändhet eller stress har fått väldigt bra resultat av denna kombination.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: