fbpx

BEHANDLINGAR

EMtransform

EMtransform

EMtransform stimulerar kraftig muskeltillväxt. Behandlingen framkallar ca 20 000 muskelkontraktioner med hög frekvens och intensitet! (vilket är mer än vad som kan uppnås på ett gym. Det är som att göra 20 000 crunches eller squats!)

EMtransform ska ses som ett komplement till träning och en hjälp vid rehab, det ersätter inte din träning!

EMtransform använder teknologin “HIFEM” som strår för High-Intensity Focused ElectroMagnetic. Det är en ny revolutionerande teknologi som är den första och hittills enda icke-invasiva behandling i världen som bygger muskler snabbt. Den elektromagnetiska stimuleringen som EMtransform använder går mycket djupt och ger starkare muskelkontraktioner än vad du kan åstadkomma viljemässigt, vilket inga andra behandlingar eller träningsformer kan ge.

EMtransform använder ett specifikt frekvensområde som skapar kraftiga kontraktioner. Musklerna kontraherar i flera sekunder och när de upprepade gånger utsätts för dessa högbelastningsförhållanden så tvingas muskelvävnaden att anpassa sig snabbt. En behandlingsomgång på fyra gånger ger mycket bra effekt.

Pris 30 min

1495 kr per behandling

(inga medlemsrabatter på den här typen av behandling)

Vår kiropraktor:

Du vet väl om att du kan boka träningar, livestreamade pass och behandlingar online?

mats_traningspuls

Mats Stjernholm

Titel: Leg. Kiropraktor
Yrkeserfarenhet: 17 år
Övriga utbildningar: Akupunktur för smärtlindring, certifierad av Storz Medical för stötvåg, ReSet, Kinesiology Taping, medlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Jag arbetar som kiropraktor på Träningspuls där jag varit verksam sedan 2007. Jag är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Jag är mycket intresserad av träning samt hälsa och ser tydligt träningens goda effekter. Som kiropraktor kan jag förutom att behandla dina besvär från rörelseapparaten även hjälpa dig med att ge kunskap om hur kroppen fungerar och vägleda i olika träningsformer inom aktiv rehab.

Du – kom ihåg att bra vanor är lika beroendeframkallande som dåliga, men de bygger upp ditt liv istället för att riva ner det.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

hurry up and join this program: